ПОТПИРАЧИ КОИШТО МОЖАТ ЦЕЛОСНО ДА СЕ СПУШТАТ

Во Transporter Kombi можете спонтано да понесете со Вас и предмети со голема зафатнина. Потпирачите на сите седиште се спуштаат нанапред- исто и тие со Easy-Entry- функција.

 

Дополнителната опрема се доплаќа.

ПАКЕТИ НА СЕДИШТА

Изберете една од многубројните понуди на пакети на седиште: Зависно од пакетот на седиште, за вториот ред седишта е достапна втора клупа за седење со потпирачи за раце или трета клупа за седење со Easy-Entry- функција. Заедно со меѓуосовинско растојание од 40 cm можете да добиете дури и четврт ред седишта.

 

Зависно од изборот: дополнителната опрема се доплаќа.

Затвори