2 МЕЃУОСОВИНСКИ РАСТОЈАНИЈА, 3 ВАРИЈАНТИ НА ПОКРИВ

За најголема можна флексибилност во внатрешниот простор можете да бирате помеѓу двете меѓуосовински растојанија и трите варијанти на покрив. За избор имате кратки (3.000 mm) и долги (3.400 mm) меѓуосовински растојанија како и нормален покрив, покрив со средна висина и висок покрив.

Затвори