10 РЕШЕНИЈА ЗА ЗАДНИОТ ДЕЛ ОД ВОЗИЛОТО

Вратата од багажниот простор кај фургонот и фургонот со двојна кабина е сериски застаклена. Опционално Transporter може да се опреми со покрив со нормална и средна висина а исто така и со задни крилни врати. По избор тие можат да бидат лимени или стаклени, како и по желба да се добијат со агол на отворање од 250° и странична блокада. Кај верзиите со висок покрив, високите задни крилни врати се - зависно од побарувањето сериски лимени или стаклени.

Дополнителната опрема се доплаќа.

Затвори