ПРЕГРАДИ

Со Transporter се добиваат многу прегради. Зависно од побарувањето, на располагање стојат различни прегради во затворена изведба, со или без прозорци.

 

Дополнителната опрема се доплаќа.

ГУМЕНА ПОДНА ПОДЛОГА

За просторот за товарање односно просторот за патници по желба се добива гумена подна подлога којашто може да се измие со практична заштита на работ на просторот за товарање и триетапно осветлување.

 

Дополнителната опрема се доплаќа.

УНИВЕРЗАЛЕН ПОД

Дрвениот под којшто се добива по желба е идеално подготвување за дополнителното монтирање на систем на шкафчиња од различни производители. Специјалните адаптери во изведбите на подната подлога во секое време овозможуваат флексибилно монтирање и демонтирање без лепење или продупчување. Доколку подот не е потребен, може повторно да се извади.

 

Дополнителната опрема се доплаќа.

Затвори