СТРАНИЧЕН ТАПАЦИР ОД ЦВРСТИ ПАЛЕТИ

Особено силен е опционалниот тапацир на просторот за товарење со цврсти палети. Цврстите палети се монтираат од подот до рамките на покривот.

Дополнителната опрема се доплаќа.

ОКЦИЊА ЗА ПРИЦВРСТУВАЊЕ

Сериски за прицврстување на предмети со појаси зависно од меѓуоскиното растојание се добиваат шест или осум окциња за прицврстување, коишто можат да се постават.

ШИНИ ЗА ПРИЦВРСТУВАЊЕ

Дополнително за држење на врзаните појаси нудат металните шини на целосно тапацираните странични ѕидови и преградата, коишто можете опционално да ги добиете.

 

Дополнителната опрема се доплаќа.

Затвори