2 МЕЃУОСОВИНСКИ РАСТОЈАНИЈА, 3 ВАРИЈАНТИ НА ПОКРИВ

Transporter фургон перфектно одговара на Вашата задача за транспорт. Двете меѓуосовински растојанија и трите варијанти на покрив овозможуваат ширина на товарење од 5,8 до 9,3 m³ волумен за товарење во просторот за товарење. Товарот може да изнесува и до 1,4 тони и товарењето да се олесни со втора лизгачка врата. Исто и просторот за патници по потреба може да го опремите. За избор имате комбинации на седишта со две единечни седишта и со една двојна кабина за совозачот.

Transporter фургон со двојна кабина може да се добие со две меѓуосовински растојанија и три комбинации на седишта: тој е фургон и истовремено комбе: нуди 3,5 до 4,4 m³ волумен на просторот за товарење и доволно место за шест лица.

Вкупно десет варијанти се грижат за пристап по мерка до внатрешниот простор. Вратата од багажниот простор припаѓа кон сериската опрема за сите Transporter возила со покрив со нормална и средна висина. Со нејзината голема висина на отворање овозможува комфорно товарање и растоварање и служи како засолниште при дождливо време.

Дополнителната опрема се доплаќа.

Затвори