Работното место е мојот дом! Volkswagen Crafter.

Работното место е мојот дом! Volkswagen Caddy.

Работното место е мојот дом! Volkswagen Amarok.

Работното место е мојот дом! Volkswagen Transporter T6.

Volkswagen Комерцијални возила

постигнаа рекордни бројки во 2017 година

Рекордно производство за

комерцијалните возила на Volkswagen

Новиот Crafter е "Интернационален VAN на Годината за 2017"

ПРОНАЈДЕТЕ ГО ВАШЕТО VOLKSWAGEN КОМЕРЦИЈАЛНО ВОЗИЛО