Мени
Затвори мени

Мобилна гаранција

Volkswagen мобилната гаранција автоматски започнува со продажбата на ново возило и се обновува со редовно одржување на возилото во овластената сервисна мрежа.

Во случај на дефект, мобилната гаранција можете да ја активирате на следните телефонски броеви
За повик од Македонија

0800 55 888

За повик од странство*

+ 389 2 26 00 266

Услугата мобилна гаранција нуди:
• Помош на лице место
• Превоз на патниците и возилото до најблискиот овластен сервис
• Обезбедување на заменско возило
• Обезбедување услови за продолжување на патувањето со друг вид на превозно средство (автобус, воз…)
• Сместување на патниците во хотел
Напомена:
• Мобилната гаранција не ги покрива трошоците за поправка на возилото
• За најсоодветниот начин на помош одлучува дилерот
• Правото на мобилна гаранција се докажува со заверена сервисна книшка
• Се применува важечкото ограничување на обемот на бесплатните услуги

 

24 часа дневно, седум дена неделно 365 дена годишно на територија на цела Европа**
* се применува важечката цена на повикот
** освен Албанија и Турција

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team