Мени
Затвори мени

Volkswagen Продолжена гаранција

Volkswagen Комерцијални возила Ви нуди најсовремена технологија, извонреден дизајн, неверојатен квалитет, врвна практичност, апсолутно најдобар сервисен процес и целосна поддршка. Една од многуте специјални понуди е и Volkswagen Продолжената гаранција. Таа стапува на сила по изминувањето на двегодишната фабричка гаранција на Volkswagen Комерцијални возила. Продолжената гаранција е транспарентна и лесно се пресметува за сите модели.

ВАШИТЕ ПРЕДНОСТИ

  • Врвна фабричка заштита по одлична цена
  • Целосен сервисен опсег, без исклучоци
  • Поправки со оригинални резервни делови во овластени сервиси низ цела Европа
  • За комерцијални возила на лизинг, цената на гаранцијата може да се намали за износот на ДДВ
  • Поголема вредност при продажба
  • Многубројни комбинации со различен период и километража
  • Висок квалитет и професионален сервис по стандарди на Volkswagen
  • Достапна за сите модели и изведби на моторот

ДЕТАЛИ ЗА ПОНУДАТА

Доколку се одлучите за продолжената гаранција на Volkswagen при купување на ново возило добивате 100% заштита на многуте непредвидени сервисни трошоци. Дизајнирана специјално за Вашите потреби со можност за продолжување на фабричката гаранција за дополнителни 3 години и максимална километража од 200.000 километри.

ЕДНОСТАВЕН И БРЗ ПРОЦЕС

Volkswagen Продолжената гаранција можете да ја набавите при купување на ново возило. Со тоа добивате до 5 годишна заштита од непредвидени трошоци.

Доколку Ви е потребна поправка на Вашето возило, едностано упатете се во било кој овластен Volkswagen партнер. Ние ќе се погрижиме сите Ваши поправки да поминат без дополнителна документација и се разбира без дополнителни трошоци за Вас.

Консултирајте се со Вашиот Volkswagen партнер за Комерцијални возила за понатамошни информации во врска со Volkswagen Продолжената гаранција.

Со задоволство ќе Ви помогнеме!

Период 3 години (2+1) 3 години (2+1) 3 години (2+1) 4 години (2+2) 4 години (2+2) 4 години (2+2) 5 години (2+3) 5 години (2+3) 5 години (2+3)
Километри 60.000 90.000 120.000 80.000 120.000 160.000 100.000 150.000 200.000
Модел EB2 EA3 EB4 EA5 EA6 EB2 EA8 EA9 EJ8
Caddy 401 € 476 € 550 € 565 € 654 € 758 € 743 € 862 € 996 €
Crafter 833 € 1.175 € 1.502 € 1.160 € 1.635 € 2.096 € 1.531 € 2.141 € 2.751 €
T6.1 758 € 996 € 1.219 € 1.056 € 1.383 € 1.710 € 1.398 € 1.814 € 2.245 €
T7 981 € 1.294 € 1.591 € 1.383 € 1.799 € 2.215 € 1.814 € 2.364 € 2.914 €
Amarok 922 € 1.130 € 1.338 € 1.294 € 1.576 € 1.873 € 1.695 € 2.067 € 2.453 €
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team