Технологија 6.1

Токму вистинскиот. За во град и за на плажа.

Можности до каде што досега окото. Веќе во кокпитот се кријат многу нови идеи, коишто Вашето возење кон местото по кое копнеете и престојот во напуштено прибежиште ќе го направат во едно големо доживување. Израдувајте се, меѓу другото, на дигиталниот кокпит со висока резолуција, на мултимедијалните Infotainment системи од најновата генерација и на најсовремените можности за вмрежување со Volkswagen We Connect1

Дигитален кокпит

California 6.1 е совршен за на пат кон брегот. А исто така и за шопинг во големата градска џунгла. Благодарение на неговите компактни димензии и неговото маневрирање како да е патничко возило, тој е секогаш вистинскиот придружник - и забавувач: со дигиталниот кокпит можете преку екранот на допир на Infotainment системот како и преку повеќефункцискиот кожен управувач да ги повикате соодветните музички траки за на одмор. А системот за навигација "Discover Pro" ќе Ве одведе до следната цел од соништата.

Контролен дел Camper

Различни климатски зони. Нерамни патишта. Непознати места: при патувањата морате секогаш да се прилагодувате кон нови околности. За среќа, во тоа Ви помага California 6.1. Со контролниот дел Camper сега Ви е достапна дигитална централна единица, преку која можете многу комфорно да управувате со многубројни функции. Изборот на точките од менито се врши интуитивно преку екран на допир. А исто така и вградените потрошувачи можете да ги управувате преку вртливото копче.

Volkswagen We Connect1

California 6.1 е опремена со иновативни онлајн функции на "We Connect"1 како и со најновата генерација на "модуларниот конструкциски сет на Infotainment". По желба, при Вашето возење може да бидете онлајн.  Со "We Connect"1 очекувајте ги врвните перформанси коишто секое возење го прават уште покомфорно и побезбедно. Или со информации во сообраќајот во реално време или со онлајн известување за областа - Вашата California 6.1 е најдобро поврзана.

Zur Nutzung der We Connect Leistungen benötigen Sie ein Volkswagen ID Benutzerkonto und müssen sich mit Benutzername und Passwort bei We Connect anmelden. Des Weiteren ist ein separater We Connect Vertrag bzw. We Connect Plus Vertrag mit der Volkswagen AG online abzuschließen. Für We Connect Plus haben Sie nach Übergabe des Fahrzeugs 90 Tage Zeit, um das Fahrzeug unter portal.volkswagen-we.com zu registrieren und die Dienste für die volle Dauer der vereinbarten unentgeltlichen Laufzeit zu nutzen.

Возилото до сега во Австрија сè уште не е понудено на продажба. Нема приложени усогласен протоколи за проверка односно официјални вредности на потрошувачка. Во оваа страна на моделот се опишани опремите. Не се одговара на тоа, дали кај конкретната опрема се работи за сериска или за опција со дополнителен надомест. За подетални информации за точниот обем на опремата на возилото (сериска опрема/дополнителна опрема) односно за задолжителните комбинации, Ве молиме обратете се кај дилерот на Volkswagen Комерцијални возила во кога имате доверба или искористете го нашиот конфигуратор за Volkswagen Комерцијални возила. Возилата прикажани во приказот, можат во поединечни детали да отстапуваат од моменталната австриска програма на испорака. На илустрацијата се прикажани дел од посебните опреми за дополнителна цена. Сите бруто цени се необврзувачки, неконкурентни препорачани цени вкл. 20 % ДДВ, NoVA земајќи го во предвид NoVA попустот и додатокот согласно § 6 NoVAG и трошоците за транспорт. Поради подобра читливост на текстовите го избираме или машкиот или женскиот род кај зборови што се однесуваат на лица. Тоа во никој случај не имплицира на запоставување на другиот пол. Ви благодариме на разбирањето.

Затвори
Мени
Затвори мени
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team