Опреми за приколка и скалила

Влечење на тешки предмети. Полесно влегување.

Транспортирање на големи материјали. Влечење дополнителни приколки. Crafter камионетот е конструиран за тешка работа. Затоа што по желба се добива со разни подготовки за оптоварувања на приколка до 3,5 t. Покрај тоа, опционалните скалила Ви го олеснуваат товарањето и истоварањето. Погледнете ја нашата понуда:

  • опрема за приколка која може да се извади со округла глава
  • Спојка во форма на вилица

Опрема за приколка која може да се извади со округла глава

Опремата за приколка која може да се извади со округла глава е соодветна за приколки и системи на носачи до 3,5 t.

Спојка во форма на вилица (без илустрација)

Спојката во форма на вилица е соодветна особено за тежок товар до 2 t - вкл. електронска програма за стабилизирање со стабилизирање на композиција.

Затвори
За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Затвори мени

Crafter Патар

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team