Понуда за седишта

Одморете ги грбот и нервите

Долгите работни денови на седиштето на возачот се напорни. Доколку притоа Ви е свиткан вратот и Ве боли грбот, се намалуваат расположението и концентрацијата. За тоа да се избегне, во Crafter можете да изберете меѓу пет различни седишта:

 

  • Основно седиште со поставување на потпирачот и должината
  • Комфорно седиште со поставување на висината и длабочината на седиштето, внатрешен потпирач за раце и потпирач за лордоза со 2 начини на поставување
  • Комфорно седиште "Plus" со два потпирачи за раце и електричен потпирач за лордоза со 4 начини на поставување
  • ergoComfort седиште со суспензија1
  • ergoActive седиште со суспензија со функција за масажа

ergoComfort седиште со суспензија1

Оптимално релаксирање на грб со придушувањето на удари условени од коловозот и 20 начини на поставување на седиштето. Комбинацијата од рачни и електрични поставувања овозможува поставување без нивоа согласно АТ директиви. По желба може да се добијат греење и функција за масажа

 

  • Поставување на должината, висината, длабочината, како и накосувањето на седиштето
  • електричен потпирач за лордоза со 4 начини
  • Поставување на потпирачите за глава, потпирачите и потпирачите за раце
  • Греење и функција за масажа по желба

1 ergoComfort седиштето на 26.11.2015 од "Bundesverband deutscher Rückenschulen e. V." и од "Forum Gesunder Rücken - besser leben e. V." е наградено со AGR печат за квалитет.

Затвори
Мени
Затвори мени

Crafter Патар

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team