Површина за товарање

Точните димензии за секоја задача

Оној кој сака да постигне многу, мора да биде способен и многу да превезува. Колку точно е тоа, никој не знае подобро од Вас. Затоа Crafter камионетот се нуди со до три различни должини, исто така и како единечна и двојна кабина. Вие одлучувате кои капацитети се потребни за Вашата работа.

Меѓуоскино растојание со средна должина, единечна кабина

Crafter камионетот со меѓуоскино растојание со средна должина и единечна кабина е долг 6 204 mm. Притоа тој има површина за товарање до 7,1 m² и нуди место за до три лица.

Меѓуоскино растојание со средна должина, двојна кабина

Со должина од 6 204 mm Crafter камионетот со меѓуоскино растојание со средна должина и двојна кабина има површина за товарање до 5,5 m². Покрај тоа може да транспортира до седум лица.

Долго меѓуоскино растојание, единечна кабина

Crafter камионетот со долго меѓуоскино растојание и единечна кабина има должина од 7 004 mm, површина за товарање до 8,8 m² и место за до три лица.

Долго меѓуоскино растојание, единечна кабина

Crafter камионетот со долго меѓуоскино растојание и единечна кабина има должина од 7 004 mm, површина за товарање до 8,8 m² и место за до три лица.

Долго меѓуоскино растојание plus1, единечна кабина

Со должина од 7 404 mm Crafter камионетот со долго меѓуоскино растојание plus и единечна кабина има површина за товарање до 9,6 m² и нуди место за до три лица.

1 Се добива само заедно со единечна кабина

Затвори
За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Затвори мени

Crafter Патар

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team