Површина за товарање

Стои, одговара и не се ниша

Crafter камионетот има секаков вид на простор за материјали, алати, пакети и многу други работи, кои Ви се потребни во текот на работниот ден. Покрај тоа скоро исто нуди многу паметни можности, сè да се прицврсти. На тој начин товарот ќе пристигне до целта добро и во совршена состојба. На располагање Ви стојат овие решенија:

 

  • Окца за прицврстување
  • Кутија за сместување на приколката1
  • Кутии за алати (без илустрација)

Окца за прицврстување

За прицврстување на товарот, во подот се вградени до десет окца за прицврстување, кои може рамномерно да се спуштат во површината за товарање.

Кутија за сместување на приколката1

Кутијата за сместување од алуминиум која е цврсто навртена со приколката нуди капацитет за складирање од 640 l и е дизајнирана за 240 kg товар. Пружината со компримиран гас се грижи за самостојно отворање и фиксирање на капакот.

Кутии со алати

На секоја страна од возилото под површината за товарање може да се монтираат до пет кутии за алат кои може да се затворат. Секоја од нив нуди капацитет за складирање од 71,5 l и оптоварување од 40 kg.

1 Може да резултира со подолго време на испорака.

Затвори
Мени
Затвори мени

Crafter Патар

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team