Понуда на седишта

Штедете ги грбот и нервите

Долгите работни денови на седиштето на возачот се напорни. Ако притоа уште и го кривите вратот и Ве боли грбот, расположението и концентрацијата опаѓаат. За да го избегнете тоа, во Crafter може да изберете помеѓу пет различни седишта:

  • Основно седиште со поместување на потпирачот и надолжно поместување
  • Комфорно седиште со поставување на висината и седечката висина, потпирач за раце внатре и потпора за лумбалниот дел на два начина
  • Комфорно седиште "Plus" со два потпирачи за раце и електрична потпора за лумбалниот дел на четири начина
  • ergoComfort амортизирано седиште1
  • ergoActive амортизирано седиште со функција за масажа

ergoComfort амортизирано седиште1

Оптимална заштита за грбот со амортизирање на ударите предизвикани од коловозот и поместување на седиштето на 20 начини. Комбинацијата од рачно и електрично поставување овозможува континуирано поместување според АТ-директивите. По желба, достапни се и греење и функција за масажа

  • Поставување на седиштето по должина, висина, длабочина и накосеност
  • Електрична потпора за лумбалниот дел на 4 начини
  • Поставување на потпирачите за глава, за грб и за раце
  • По желба и греење и функција за масажа

1 Седиштето ergoComfort на 26.11.2015 беше одликувано со жигот AGR од "Сојузната асоцијација на германски институции за превенција од болки во грбот" и од "Форум здрав грб - подобар квалитет на живот".

Затвори
Мени
Затвори мени

Crafter Товарно

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team