Прицврстување на товарот

Си го наоѓа своето место и не се поместува

Crafter Товарно има многу простор за материјал, алати, пакети и многу други нешта коишто Ви се потребни во текот на работниот ден. Освен тоа, тој нуди и многу паметни можности за сето тоа да се прицврсти. На тој начин, товарот на Вашата дестинација ќе пристигне сигурно и во беспрекорна состојба. На располагање Ви стојат следните решенија:

  • Шини за прицврстување

  • Кровен носач во внатрешниот простор
  • Пакет прозорци (горна илустрација)

Шини за прицврстување

За оптимално прицврстување на товарот, по желба може да добиете стабилни шини за прицврстување од метал за страничните ѕидови, преградниот ѕид, рамките на покривот и универзалниот под.

Кровен носач во внатрешниот простор

Кровниот носач во внатрешниот простор Ви овозможува едноставно сместување на транспортираните предмети. Двата носача во возилото може да се поместуваат и да се приспособат на должината на предметите. Во моментот не Ви требаат? Едноставно извадете ги носачите.

Пакет прозорци (горна илустрација)

Со пакетот прозорци, Вашиот Crafter може индивидуално да го обликувате до целосно застаклување на фургонот.

Затвори
Мени
Затвори мени

Crafter Товарно

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team