Волумен на товарниот простор

Капацитет за големи налози

Оној којшто сака да заврши многу работа, мора да биде во состојба и многу да транспортира. Поради тоа, Crafter Товарно зависно од меѓуоскиното растојание нуди простор за четири до шест евро палети. Тоа соодветствува на товарен волумен1 помеѓу околу 9,9 m³ па до 18,4 m³.

4 евро палети при меѓуоскино растојание со средна должина:

Товарен волумен1 од околу 9,9 m³ до 11,3 m³.

6 евро палети при долго меѓуоскино растојание:

Товарен волумен1 од околу 14,4 m³ до 16,1 m³.

6 евро палети при долго меѓуоскино растојание плус:

Товарен волумен1 од околу 16,4 m³ до 18,4 m³.

1 Товарен волумен при преден погон (понизок под за товарање).

Затвори
За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Затвори мени

Crafter Товарно

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team