Заден кревет

Спиете надолжно или попречно? Тука сите добро се одмораат.

Секој спие најдобро во сопствен кревет. Перницата е мека на точно соодветен начин. А душекот се поставува онака како што најмногу претпочитате. Гарантирано: Спиењето во Grand California е веќе малку поинакво. На прво место поради тоа што ќе го слушате црцорењето на штурците. Или звукот на брановите. Инаку сè е како дома: Во Grand California секогаш имате сопствен кревет. Grand California 600 со голем попречен кревет нуди секаков вид на мир. А во California 680 за уште поголем комфор се грижи простран надолжен кревет. Слатки сништа!

Заден кревет во надолжна насока

Пространиот заден кревет во Grand California 680 со 2,00 m x 1,67 m и 1,90 m x 1,67 m нуди особено многу место за лежење и сместување.

Заден кревет во попречна насока

Удобноста е само убава функција на компактниот заден кревет (1,93 m1 x 1,36 m) во Grand California 600.

1 Спецификациите за должина подлежат на толеранција од +/- 3,5 cm.

Возилото до сега во Австрија сè уште не е понудено на продажба. Нема приложени усогласен протоколи за проверка односно официјални вредности на потрошувачка. Во оваа страна на моделот се опишани опремите. Не се одговара на тоа, дали кај конкретната опрема се работи за сериска или за опција со дополнителен надомест. За подетални информации за точниот обем на опремата на возилото (сериска опрема/дополнителна опрема) односно за задолжителните комбинации, Ве молиме обратете се кај дилерот на Volkswagen Комерцијални возила во кога имате доверба или искористете го нашиот конфигуратор за Volkswagen Комерцијални возила. Возилата прикажани во приказот, можат во поединечни детали да отстапуваат од моменталната австриска програма на испорака. На илустрацијата се прикажани дел од посебните опреми за дополнителна цена. Сите бруто цени се необврзувачки, неконкурентни препорачани цени вкл. 20 % ДДВ, NoVA земајќи го во предвид NoVA попустот и додатокот согласно § 6 NoVAG и трошоците за транспорт. Поради подобра читливост на текстовите го избираме или машкиот или женскиот род кај зборови што се однесуваат на лица. Тоа во никој случај не имплицира на запоставување на другиот пол. Ви благодариме на разбирањето.

Затвори
Мени
Затвори мени
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team