Технологија 6.1

Гледате сè.

Попаметно кон работните налози: Благодарение на We Connect1 Вие сте секогаш обезбедени со сите потребни информации - службено и приватно. Благодарение на инструментната табла Premium ќе имате прегледност за сè. А со системот за навигација "DiscoverMedia" ќе дојдете побезбедно до целта.

Инструментна табла "Premium"

Во преработениот кокпит ќе имате прегледност за сè. Покрај двата кружни инструменти за приказ на брзината и бројот на вртежи, опционалниот дигитален дисплеј на повеќефункцискиот индикатор нуди важни информации за моментално извозената патека, возното време како и податоци за потрошувачката. Во повеќефункцискиот индикатор исто така постои и систем за препознавање умор2. Штом кај возачот ќе регистрира отстапување од вообичаеното управување, системот преку визуелни и звучни сигнали му препорачува пауза.

Систем за навигација "Discover Media"

Поради тоа што термините се нижат еден по друг, не останува време за заобиколувања. Со системот за навигација "Discover Media" ќе пристигнете без застој до целта, а во меѓувреме можете да ја слушате и Вашата омилена музика. Се разбира, со совршен квалитет на звук.

  • Дисплеј во боја со големина од 20,3 cm (8 инчи) со вклучени сензори за приближување
  • 4 x 20 Watt моќност и четири звучници
  • Хибридна навигација, избор на различни опции на мапа како и бесплатни ажурирања на мапи преку интернет
  • 32 GB медиумска меморија
  • Два надворешни интерфејси за USB како и еден за Bluetooth
  • Хибридно говорно користење и интернет радио
  • Поддржува бежичен App-Connect, We Connect1 и We Connect Plus1

Volkswagen We Connect1

Transporter 6.1 е опремен со иновативни онлајн функции на "We Connect"1 како и со најновата генерација на "модуларниот конструкциски сет на Infotainment". По желба, при Вашето возење може да бидете онлајн.  Со "We Connect"1 очекувајте ги врвните перформанси коишто секое возење го прават уште покомфорно и побезбедно. Или со информации во сообраќајот во реално време или со онлајн известување за областа - Вашиот Transporter 6.1 е најдобро поврзан.

Zur Nutzung der We Connect Leistungen benötigen Sie ein Volkswagen ID Benutzerkonto und müssen sich mit Benutzername und Passwort bei We Connect anmelden. Des Weiteren ist ein separater We Connect Vertrag bzw. We Connect Plus Vertrag mit der Volkswagen AG online abzuschließen. Für We Connect Plus haben Sie nach Übergabe des Fahrzeugs 90 Tage Zeit, um das Fahrzeug unter portal.volkswagen-we.com zu registrieren und die Dienste für die volle Dauer der vereinbarten unentgeltlichen Laufzeit zu nutzen.

Im Rahmen der Grenzen des Systems.

Возилото до сега сè уште не е понудено на продажба во Австрија. Нема приложени усогласени протоколи за проверка односно официјални вредности на потрошувачка. На оваа страна на моделот се опишани опремите. Не се одговара на тоа, дали кај конкретната опрема се работи за сериска или за опција со дополнителен надомест. За подетални информации во врска со точниот обем на опремата на возилото (сериска опрема/дополнителна опрема) односно за задолжителните комбинации, Ве молиме обратете се кај дилерот на Volkswagen Комерцијални возила во кого имате доверба или искористете го нашиот конфигуратор за Volkswagen Комерцијални возила. Возилата прикажани во приказот, можат во поединечни детали да отстапуваат од моменталната австриска програма на испорака. На илустрацијата се прикажани дел од посебните опреми по дополнителна цена. Сите бруто цени се необврзувачки, неконкурентни препорачани цени со вкл. 20 % ДДВ, NoVA земајќи го во предвид NoVA попустот и додатокот согласно § 6 од NoVAG и трошоците за транспорт. Поради подобра читливост на текстовите го избираме или машкиот или женскиот род кај зборови што се однесуваат на лица. Тоа во никој случај не имплицира на запоставување на другиот пол. Ви благодариме на разбирањето.

Затвори
Мени
Затвори мени

Transporter Т6.1 Товарно

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team