Клима-уреди

Добра работна клима во возилото

Кога термометарот во лето ќе се качи до 28 степени и сонцето ќе пече во Вашата возачка кабина, сè зависи од клима-уредот што лесно се регулира. Со него, не само што Вашето мобилно работно место ќе има пријатна температура, туку по желба може да се лади дури и фиоката за ракавици. На тој начин, при рака секогаш ќе имате ладен пијалак. Може да се одлучите за една од овие две варијанти:

Клима-уред со електронско регулирање

Опционално достапниот клима-уред Ви ја овозможува температурата којашто ја посакувате благодарение на регулирањето без степени.

Клима-уред "Climatronic"

По желба достапниот клима-уред "Climatronic" нуди 2/3-зонско регулирање на температурата за возачот, совозачот и товарниот простор односно просторот за патниците. Автоматското вклучување затворена циркулација на воздух, сензорот за квалитет на воздух, другите отвори за воздух и опционалното дополнително загревање создаваат пријатна клима.

Клима-уред со електронско регулирање и втор испарувач

Отворите за воздух на опционално достапниот клима-уред се наоѓаат над преградниот ѕид. Тој го климатизира товарниот простор при професионален транспорт на лица или товар чувствителен на температура.

Затвори
Мени
Затвори мени

Crafter Шасија

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team