Меѓуоскини растојанија и кабини

Може да се стави скоро секаков додаток

Различните задачи бараат индивидуални додатоци. Благодарение на бројните варијанти, Crafter шасија е погоден за скоро секое индивидуално решение. Единечна или двојна кабина? Средно меѓуоскино растојание (L3), долго меѓуоскино растојание (L4) или меѓуоскино растојание Плус (L5)? Вие одлучувате. Сепак, никој не знае подобро од Вас што му е потребно на Вашето претпријатие.

Средно меѓуоскино растојание, поединечна кабина

Со должина од 5.996 mm нуди простор за најмногу тројца.

Средно меѓуоскино растојание, двојна кабина

Со должина од 5.996 mm нуди простор за најмногу седум лица.

Долго меѓуоскино растојание, поединечна кабина

Со должина од 6.846 mm нуди простор за најмногу тројца.

Средно меѓуоскино растојание, двојна кабина

Со должина од 6.846 mm нуди простор за најмногу седум лица.

Долго меѓуоскино растојание Плус, поединечна кабина

Со должина од 7.404 mm, Crafter камионет со долго меѓуоскино растојание Плус и поединечна кабина, има товарна површина од најмногу 9,6 m² и нуди простор за најмногу три лица.

1 Достапно само во комбинација со единечна кабина

Затвори
За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Затвори мени

Crafter Шасија

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team