Површини за сместување и прегради

Сè на свое место

Во кабината на возачот, има место за сè што Ви треба во Вашата мобилна канцеларија. Од шолја кафе, метро на склопување, па сè до важна документација. Тоа го овозможува паметниот концепт за сместување со особено голем број прегради:

  • Најголема фиока за ракавици во неговата класа
  • Отворена преграда поделена на три дела,, преграда за метро на склопување со простор за различни потребни предмети, како и две опционални прегради во кровната галерија со многу простор за сместување
  • Стабилни држачи за садови и површини за сместување во вратите за шишиња (1,5 l), класери и многу друго.
Затвори
За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Затвори мени

Crafter Шасија

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team