Системи за греење

Топло и во зима

Треба да ги гребете стаклата на температури под нулата? Мрзнете на состаноци надвор во студената возачка кабина? Со нашите системи за загревање, дури и во студените месеци по пат ќе Ви биде топло и удобно.

Греење во мирување што може да се програмира

Греењето во мирување што работи на гориво директно го загрева воздухот што струи и брзо ги загрева товарниот простор и просторот за патници преку отворите за воздух. По желба, достапно е далечинско управување.

Греење што електронски се регулира

Греењето што електронски се регулира овозможува сериско прецизно регулирање на температурата во внатрешниот простор.

Зимски пакет

Зимскиот пакет опфаќа дополнителен грејач, поголем резервоар за вода за миење со индикатор за нивото, отвори за прскање на стаклата што се загреваат и загревање на предното стакло.

Дополнителен грејач што работи на гориво

Додека работи моторот, овој уред што работи на гориво го помага загревањето на внатрешноста.

Греење во мирување и дополнителен грејач

Покрај функциите на греењето во мирување, дополнителен грејач го помага загревањето на внатрешноста при вклучен мотор.

Дополнително загревање со вода со греење во мирување што може да се програмира

Дополнителното загревање со вода со греење во мирување што може да се програмира го помага загревањето на внатрешноста додека моторот работи. Тоа може да се програмира и на тој начин Вашето возило да се загрее до 60 минути однапред.

Затвори
Мени
Затвори мени

Crafter Шасија

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team