Опционална маркиза и мебел за кампување

Четири ѕидови без ѕидови

Сонцето свети цел ден а благопријатните вечери не можат да бидат доволно долги. За да можете во секое време да уживате во комфорот на Grand California исто така и надвор, по желба таа за Вас има подготвена соба на отворено која брзо се составува: Маса за кампување и две склопливи столчиња се сместени во торби за сместување на задните крилни врати. А благодарение на маркизата на извлекување од робустен материјал опционално секогаш имате и ладовина. Таа доаѓа со рачна курбла која брзо се сместува и овие димензии:

  • Димензија на маркизата во Grand California 600: 2,5 m x 3 m
  • Димензија на маркизата во Grand California 680: 2,5 m x 3,5 m

Илустрацијата ја прикажува Grand California 600

Возилото до сега во Австрија сè уште не е понудено на продажба. Нема приложени усогласен протоколи за проверка односно официјални вредности на потрошувачка. Во оваа страна на моделот се опишани опремите. Не се одговара на тоа, дали кај конкретната опрема се работи за сериска или за опција со дополнителен надомест. За подетални информации за точниот обем на опремата на возилото (сериска опрема/дополнителна опрема) односно за задолжителните комбинации, Ве молиме обратете се кај дилерот на Volkswagen Комерцијални возила во кога имате доверба или искористете го нашиот конфигуратор за Volkswagen Комерцијални возила. Возилата прикажани во приказот, можат во поединечни детали да отстапуваат од моменталната австриска програма на испорака. На илустрацијата се прикажани дел од посебните опреми за дополнителна цена. Сите бруто цени се необврзувачки, неконкурентни препорачани цени вкл. 20 % ДДВ, NoVA земајќи го во предвид NoVA попустот и додатокот согласно § 6 NoVAG и трошоците за транспорт. Поради подобра читливост на текстовите го избираме или машкиот или женскиот род кај зборови што се однесуваат на лица. Тоа во никој случај не имплицира на запоставување на другиот пол. Ви благодариме на разбирањето.

Затвори
Мени
Затвори мени
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team