Осветлување

Одморете, вклучете ја сијаличката за читање

Колку долго се радувате на тоа, дека работата конечно ќе ја замените со Вашиот нов крими роман? На одмор нема ништо поубаво од тоа, доцна во ноќта да ја читате Вашата омилена книга. Благодарение на осмислениот концепт на осветлување во Grand California можете да го правите токму тоа. Или едноставно релаксирајте се во пријатна атмосфера на осветлување.

Осветлување во внатрешниот простор  

За комфорно осветлување се грижи главното светло над горните прегради, работното светло над кујната и осветлувањето во трпезаријата.

Илустрацијата ја прикажува Grand California 680.

Опционално амбиентално осветлување на горните прегради (без илустрација)

LED светлосната лента во повеќе бои се управува преку централната контролна единица. Саканите бои и вклучувањето и исклучувањето може да се постават.

Осветлување на пределот напред на страната на совозачот (без илустрација)

При отклучување и заклучување на Grand California, LED светлото кратко се вклучува и потоа повторно автоматски се исклучува. Доколку го притиснете прекинувачот за светло, тоа ќе остане вклучено.

Возилото до сега во Австрија сè уште не е понудено на продажба. Нема приложени усогласен протоколи за проверка односно официјални вредности на потрошувачка. Во оваа страна на моделот се опишани опремите. Не се одговара на тоа, дали кај конкретната опрема се работи за сериска или за опција со дополнителен надомест. За подетални информации за точниот обем на опремата на возилото (сериска опрема/дополнителна опрема) односно за задолжителните комбинации, Ве молиме обратете се кај дилерот на Volkswagen Комерцијални возила во кога имате доверба или искористете го нашиот конфигуратор за Volkswagen Комерцијални возила. Возилата прикажани во приказот, можат во поединечни детали да отстапуваат од моменталната австриска програма на испорака. На илустрацијата се прикажани дел од посебните опреми за дополнителна цена. Сите бруто цени се необврзувачки, неконкурентни препорачани цени вкл. 20 % ДДВ, NoVA земајќи го во предвид NoVA попустот и додатокот согласно § 6 NoVAG и трошоците за транспорт. Поради подобра читливост на текстовите го избираме или машкиот или женскиот род кај зборови што се однесуваат на лица. Тоа во никој случај не имплицира на запоставување на другиот пол. Ви благодариме на разбирањето.

Затвори
Мени
Затвори мени
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team