За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Затвори мени

Transporter Т6.1 Товарно

 

Носи сè на патот.

Пред повеќе од 70 години тој беше решението за недостатокот од транспорт. Денес Transporter Т6.1 Товарно е со повеќе перформанси од никогаш со сега. Со својата впечатлива висина на просторот за товарање, големата пространост и модерните системи за помош на возачот, тој ќе се погрижи за тоа, Вие, Вашиот тим и Вашиот материјал да пристигнете секој ден безбедно до целта.

Особено впечатлив внатрешен простор

Кокпитот на Transporter Т6.1.

Останете безгрижни во напорните денови

Секој  ден се грижите за тоа, сите Ваши материјали и целиот Ваш тим да стигнат безбедно од точката А до Б. Поради тоа, Transporter Т6.1 овозможува исто така и Вие да се чувствувате добро. Неговиот ергономичен работен простор за возачот, неговиот управувач и седиште за возачот што се поставуваат на нивоа, стабилниот облик на комфорните облоги, како и ново обликуваната контролна табла, прават возењето да Ви биде што е можно поудобно. Благодарение на извонредниот кружен приказ, и во динамичните центри на градовите или на непрегледните градилишта ќе имате добра прегледност на целата околина. А во позиција на паркирање тој сосема едноставно ќе се претвори во Вашата канцеларија за на пат.

Технологија Т6.1

Гледате сè.

Попаметно кон работните налози: Благодарение на We Connect1 Вие сте секогаш обезбедени со сите потребни информации - службено и приватно. Благодарение на инструментната табла Premium ќе имате прегледност за сè. А со системот за навигација "Discover Media" ќе дојдете побезбедно до целта.

Дознајте повеќе

Врвни перформанси за комфор 6.1

Направете да Ви биде удобно

Обемната и видливо проширена сериска опрема како и комфорните дополнителни опции придонесуваат за некомплицирано ракување. На тој начин, можете секој работен ден да уживате сосема опуштени зад воланот.

Возна динамика 6.1

Нема да се откаже при тешките задачи

Модерната Blue Motion технологија за мотори во Transporter Т6.1 се одликува со моќност, влечна сила и штедливост. Исто така, опционалниот погон на сите тркала 4MOTION и 100%-та механичка блокада на диференцијалот за задната оска ќе се погрижат за тоа да ја завршите речиси секоја работа. А, со менувачот со двојна спојка DSG дури и без прекин на влечната сила.

Системи за помош на возачот 6.1

Секој ден поопуштени на пат

Кога сте на пат мора да се справувате како со временските услови така и со условите во сообраќајот. Доброто е што притоа во Transporter Т6.1 не сте сами.

Дознајте повеќе

Оставете го Transporter 6.1 да Ве инспирира

Start Video